Chiptuning

Trailer Jetski

Wil jij ook een tikkeltje meer uit je huidige waterscooter of jetski halen ?

 
Dan bent u bij ons op het juiste adres, wij doen chiptunning van diversen merken waterscooters en jetski's.
Wij zijn  gespecialiseerd  in het optimaliseren van benzine motoren,  we zorgen voor meer vermogen + koppel & kracht wat kan zorgen voor  een lager brandstofverbruik.
Dit maakt dat je met onze files dus niet alleen sneller, maar ook als je wil zuiniger kan gaan varen.
Al onze werken worden uitvoerig getest door ons zelf op het water, zo garanderen wij altijd de beste kwaliteit en veiligheid  geheel binnen  fabrieks veiligheidsmarge. 
 
wij passen niet zoals alle andere enkel de file aan maar ook de componenten zoals:
  • propeller 
  • luchtinlaat 
  • brandstof systeem 
  • injectoren
  • body ( stroomlijn)
  • ........
 
Voor meer info en prijzen mag u ons altijd even contacteren wij leggen het je graag uit wat we voor je kunnen doen.
  • Software aanpassen
  • Plaatsen tuning delen
  • Testen voor levering
1
Yes
None
1
1000000
Naam...
/chiptuning/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Chiptuning
Air filter Image
op aanvraag
intercooler kit Image
op aanvraag
Blow off valve Image
op aanvraag
Race nokkenas Image
Op aanvraag
Yamaha alu wearring Image
Op aanvraag
Chiptuning
Air filter
op aanvraag
Air filter Image
Bij ons verkrijgbaar luchtfilters voor div soorten jetski en waterscooters zoals:   Sea Doo Yamaha Kawasaki
intercooler kit
op aanvraag
intercooler kit Image
Upgrade intercooler kit voor volgende merken bij ons verkrijgbaar met of zonder dumpvalve: Sea Doo Yamaha Kawasaki
Blow off valve
op aanvraag
Blow off valve Image
Blow off valve voor diversen soorten waterscooters bij ons verkrijgbaar.
Supercharger upgrade kit 300x
op aanvraag
Supercharger impeller yamaha
op aanvraag
Supercharger impeller yamaha Image
levert ongelooflijke pk's en koppel over het hele toerentalbereik in je inlaat systeem.
fuel pomp kit Sea Doo & Yamaha
op
fuel pomp kit Sea Doo & Yamaha Image
Deze pomp zorgt voor een grotere druk en dus ook meer debiet in het brandstofsysteem dan de originele pomp.
FUEL PRESSURE REGULATOR KIT
op
FUEL PRESSURE REGULATOR KIT Image
Onze brandstofdrukregelaarsets bieden de nauwkeurige drukregeling die nodig is als aanvulling op een verscheidenheid aan prestatietoepassingen. Zowel leverbaar voor Yamaha & Sea Doo waterscooters.
Fuel injector upgrade kit yamaha
Op aanvraag
Fuel injector upgrade kit yamaha Image
Deze  brandstof injectoren set levert extra brandstof aan gemodificeerde motoren voor toepassingen met een hoge boost.
High flow billet fuel rail
Op aanvraag
High flow billet fuel rail Image
Onze High Flow Billet Fuel Rail is een essentiële upgrade van uw brandstofsysteem om meer pk's te ondersteunen met supercharger- of turbo-aanpassingen. Vervangt rechtstreeks de beperkende fabrieksbrandstofrail voor verbeterde brandstoftoevoer en verbetert het uiterlijk van uw motorruimte
Performance valve set seadoo - yamaha
Op aanvraag
Performance valve set seadoo - yamaha Image
hoogwaardige kleppensets zijn ontworpen om de betrouwbaarheid en prestaties te verbeteren in high-boost supercharged en turbocharged motoren.
Retainer kit Seadoo + bouten
Op aanvraag
Retainer kit Seadoo + bouten Image
Valve Retainer Upgrade Kit verhoogt de betrouwbaarheid van uw motor door de kans op klepspeling bij hoge toerentallen te verkleinen. Inclusief 12 lichtgewicht, nauwkeurig bewerkte titanium klephouders.
Valve train upgrade kit yamaha
Op aanvraag
Valve train upgrade kit yamaha Image
Valve Train Upgrade Kits verhogen de betrouwbaarheid van uw gemodificeerde motor door de kans op klep zweven bij hoge toerentallen te verminderen. Inclusief lichtgewicht, nauwkeurig bewerkte titanium klephouders, raceklepveren en basisringen.
Race nokkenas
Op aanvraag
Race nokkenas Image
precisiegeslepen racenokkenas levert een serieuze winst in pk's en koppel met zijn geoptimaliseerde kleplichtprofiel. Billet stalen constructie zorgt voor superieure sterkte en torsiestabiliteit.
CP billet piston kit seadoo & yamaha
Op aanvraag
CP billet piston kit seadoo & yamaha Image
CP Carrillo gesmede racezuigers leveren maximale betrouwbaarheid en prestaties in high-boost supercharged & turbo-toepassingen. Zeer sterke zuigerkits die individueel verkocht worden.
Carrillo drijfstangen
Op aanvraag
Carrillo drijfstangen Image
lichtgewicht drijfstangen verbeteren de betrouwbaarheid en prestaties van waterscootermotoren met turbocompressor en supercharger. Deze zijn vervaardigd volgens onze specificaties door Carrillo Industries, zijn gesmeed uit een ultrasterke legering en hebben een vermogen van meer dan 500 pk. Uniek H-beam-ontwerp is aanzienlijk sterker en lichter dan OEM-apparatuur, waardoor uw motor sneller kan toeren maken en kan voldoen aan de zware eisen van toepassingen met hoge boost.
RIVA/DARTON SEA-DOO PRO-SERIES CYLINDER SLEEVES
Op aanvraag
RIVA/DARTON YAMAHA SHO/SVHO 1.8L PRO-SERIES CYLINDER SLEEVES
Op aanvraag
RIVA/DARTON YAMAHA SHO/SVHO 1.8L PRO-SERIES CYLINDER SLEEVES Image
Ons nieuwe hulssysteem is de ultieme basis voor uw krachtige motor. Deze sleeves zijn speciaal ontworpen voor de Yamaha SVHO-motor door Darton Sleeves, de leider op het gebied van racing sleeve-technologie. Innovatief 'Flat-Lock' flensontwerp vergrendelt de hulzen op hun plaats door het verstevigingsblok en de koppakking te beschermen.
RIVA PRO-SERIES FLYWHEEL BOLT KIT
Op aanvraag
RIVA PRO-SERIES FLYWHEEL BOLT KIT Image
De RIVA Flywheel Bolt Upgrade Kit is een zeer sterke boutkit die OEM vliegwielbouten direct vervangt die gevoelig zijn voor afschuiving op gemodificeerde Sea-Doo 1503/1630 & Yamaha 1.8 liter motoren. Superieure materialen en ontwerp verbeteren de duurzaamheid onder zware omstandigheden. Een essentiële upgrade voor betrouwbare prestaties! Wordt verkocht als set van 6.
Worx billet coupler Yamaha
Op aanvraag
Worx billet coupler Yamaha Image
Deze versterkte coupler zorgt ervoor dat de kracht die de motor krijgt bij het opvoeren goed wordt overgebracht naar de ass en niet breekt tijdens hoge toerentallen.
RIVA SEA-DOO PRO-SERIES WATERBOX
Op aanvraag
RIVA SEA-DOO PRO-SERIES WATERBOX Image
Pro-Series Waterbox levert meer pk's en prestaties door uitlaatrestrictie en tegendruk te verminderen. Onze waterbox is ontwikkeld op een stromingsbank en heeft afgeronde uitlaatbuizen en eindkappen voor een optimale uitlaatstroom. Zeer sterke aluminium constructie en precisielassen zullen tegenslag en oververhitting overleven. Gepoedercoat om corrosie te voorkomen. Inclusief gedetailleerde installatie-instructies.
RIVA YAMAHA 1.8L SVHO/SHO/HO PRO-SERIES WATERBOX
Op aanvraag
RIVA YAMAHA 1.8L SVHO/SHO/HO PRO-SERIES WATERBOX Image
Deze waterbox is ontwikkeld op onze Dyno en uitgebreid getest op het water en heeft afgeronde uitlaatbuizen en eindkappen voor een optimale uitlaatstroom. De unieke uitlaatplaat verhoogt het vermogen bij lage toerentallen en de trekkracht in het middenbereik van uw Yamaha waterscooter. Levert tot 15 pk op gemodificeerde motoren, samen met aanzienlijke koppelwinsten. De zeer sterke aluminium constructie overleeft backfires en meltdowns. Gepoedercoat om corrosie te voorkomen. Een must voor gemodificeerde motoren.
RIVA SEA-DOO SINGLE REAR EXHAUST KIT
Op aanvraag
RIVA SEA-DOO SINGLE REAR EXHAUST KIT Image
Achteruitlaatkit zal ervoor zorgen dat uw sea doo waterscooter opvalt in de massa! Deze kit levert prestaties en een geavanceerde stijl, terwijl het beperkende geluid onderdrukkingssysteem dat zich tussen de waterkast en de rompuitgang bevindt, kan worden verwijderd. Verbetert de motorprestaties door tegendruk en beperking te verminderen. Inclusief door gebogen aluminium uitlaatbuis die gepoedercoat is om corrosie te voorkomen, grote billet aluminium uitlaat door de romp, OEM-uitlaatblokkering en hoogwaardige siliconen koppelingen, samen met alle benodigde montage hardware en installatie
RIVA SEA-DOO DUAL REAR EXHAUST KIT
Op aanvraag
RIVA SEA-DOO DUAL REAR EXHAUST KIT Image
Het verbluffende auto-ontwerp van de Dual Rear Exhaust Kit zorgt ervoor dat uw seadoo zich onderscheidt van de massa. Deze kit levert prestaties en een geavanceerde stijl, terwijl het beperkende geluid onderdrukkingssysteem dat zich tussen de waterbox en de rompuitgang bevindt, kan worden verwijderd. Verbetert de motorprestaties door tegendruk en beperking te verminderen. Inclusief doorgebogen aluminium uitlaatbuizen die gepoedercoat zijn om corrosie te voorkomen, grote billet aluminium hull uitlaatopeningen, OEM uitlaatblokkering en hoogwaardige siliconen koppelingen samen met alle benodigde montagehardware en installatie-instructies.
RIVA YAMAHA REAR EXHAUST KIT
Op aanvraag
RIVA YAMAHA REAR EXHAUST KIT Image
achteruitlaatset voor de Yamaha waverunner levert prestaties en geavanceerde stijl. Maakt het verwijderen mogelijk van een beperkend geluidsonderdrukkingssysteem dat zich tussen de waterbox en de uitgang van de romp bevindt. Verbetert de motorprestaties door tegendruk en beperking te verminderen. Inclusief doorgebogen aluminium uitlaatbuis die gepoedercoat is om corrosie te voorkomen. OEM uitlaatuitlaatblokkering en hittebestendige siliconen koppelingen samen met alle benodigde montagehardware en installatie-instructies. Verkrijgbaar in zwart, blauw en rood geanodiseerd.
intake grates Seadoo alle modellen leverbaar
Op aanvraag
intake grates Seadoo alle modellen leverbaar Image
Top-Loader intake voor seadoo  heeft een uniek ontwerp dat spinnen en cavitatie van de propeller elimineert en tegelijkertijd verbeterde acceleratie met hogere topsnelheid levert. Diepe zijhekken verbeteren de stabiliteit en het rijgedrag. Duurzame zwarte racecoating beschermt tegen corrosie. (IJSBA Race Legal.)
intake grates Yamaha waverunners alle modellen leverbaar
Op aanvraag
intake grates Yamaha waverunners alle modellen leverbaar Image
Top-Loader intake voor seadoo  heeft een uniek ontwerp dat spinnen en cavitatie van de propeller elimineert en tegelijkertijd verbeterde acceleratie met hogere topsnelheid levert. Diepe zijhekken verbeteren de stabiliteit en het rijgedrag. Duurzame zwarte racecoating beschermt tegen corrosie. (IJSBA Race Legal.)
Wearring origineel seadoo spark
Op aanvraag
Wearring origineel seadoo spark Image
Originele versterkte wear ring voor sea doo spark modellen
Wearring voor sea doo versterkt
Op aanvraag
Wearring voor sea doo versterkt Image
Deze wear ring zorgt ervoor dat hij niet snel inslijt of breekt, zowel leverbaar voor de seadoo rxp / rxt / gtx /gti /spark / ........
Alu Wearring seadoo spark
Op aanvraag
Alu Wearring seadoo spark Image
100% roestvrijstalen slijtringen/waerring zijn de perfecte vervanging voor uw beschadigde originele plastic ring. Duurzaam roestvrij staal is bestand tegen vuilschade en zoutwatercorrosie. Biedt verhoogde duurzaamheid en prestaties door nauwkeurig machinaal bewerkte speling tussen wearring en propeller. Past op alle 2-up & 3-up Sea-Doo Spark-modellen.
Yamaha alu wearring
Op aanvraag
Yamaha alu wearring Image
Leverbaar voor alle yamaha  waverunner modellen.
Solas propeller seadoo
Op aanvraag
Solas propeller seadoo Image
Bij ons leverbaar Solas Concord propeller voor alle modellen seadoo waterscooter. Deze verhogen de low-end stuwkracht en top-end snelheid. Solas-propellers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een gepolijste naaf en een exclusief waterslot aan het naafuiteinde voor minder cavitatie. Leverbaar in diversen maten en pitches , zowel voor standaard machines als voor opgevoerde machines.
Twin propeller Seadoo
Op aanvraag
Twin propeller Seadoo Image
Deze dubbele impeller is speciaal ontworpen voor racetoepassingen De dubbele waaiertechnologie verhoogt de efficiëntie van de jetpomp drastisch en sluit aan op eentrapswaaier. Deze werd in de Solas-fabriek volgens specificaties afgesteld voor een hoger toerental.
Twin impeller Yamaha waverunner
Op aanvraag
Twin impeller Yamaha waverunner Image
Deze dubbele impeller is speciaal ontworpen voor racetoepassingen De dubbele waaiertechnologie verhoogt de efficiëntie van de jetpomp drastisch en sluit aan op eentrapswaaier. Deze werd in de Solas-fabriek volgens specificaties afgesteld voor een hoger toerental.
Impeller voor alle modellen Yamaha waverunner
Op aanvraag
Impeller voor alle modellen Yamaha waverunner Image
Bij ons leverbaar Solas propeller voor alle modellen Yamaha waverunners. Deze verhogen de low-end stuwkracht en top-end snelheid. Solas-propellers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een gepolijste naaf en een exclusief waterslot aan het naafuiteinde voor minder cavitatie.   Leverbaar in diversen mate en pitches , zowel voor standaard machines als voor opgevoerde machines.
Chiptuning
Air filter Image
Air filter
Bij ons verkrijgbaar luchtfilters voor div soorten jetski en waterscooters zoals:   Sea Doo Yamaha Kawasaki
op aanvraag
intercooler kit Image
intercooler kit
Upgrade intercooler kit voor volgende merken bij ons verkrijgbaar met of zonder dumpvalve: Sea Doo Yamaha Kawasaki
op aanvraag
Blow off valve Image
Blow off valve
Blow off valve voor diversen soorten waterscooters bij ons verkrijgbaar.
op aanvraag
Supercharger impeller yamaha Image
Supercharger impeller yamaha
levert ongelooflijke pk's en koppel over het hele toerentalbereik in je inlaat systeem.
op aanvraag
fuel pomp kit Sea Doo & Yamaha Image
fuel pomp kit Sea Doo & Yamaha
Deze pomp zorgt voor een grotere druk en dus ook meer debiet in het brandstofsysteem dan de originele pomp.
op
FUEL PRESSURE REGULATOR KIT Image
FUEL PRESSURE REGULATOR KIT
Onze brandstofdrukregelaarsets bieden de nauwkeurige drukregeling die nodig is als aanvulling op een verscheidenheid aan prestatietoepassingen. Zowel leverbaar voor Yamaha & Sea Doo waterscooters.
op
Fuel injector upgrade kit yamaha Image
Fuel injector upgrade kit yamaha
Deze  brandstof injectoren set levert extra brandstof aan gemodificeerde motoren voor toepassingen met een hoge boost.
Op aanvraag
High flow billet fuel rail Image
High flow billet fuel rail
Onze High Flow Billet Fuel Rail is een essentiële upgrade van uw brandstofsysteem om meer pk's te ondersteunen met supercharger- of turbo-aanpassingen. Vervangt rechtstreeks de beperkende fabrieksbrandstofrail voor verbeterde brandstoftoevoer en verbetert het uiterlijk van uw motorruimte
Op aanvraag
Performance valve set seadoo - yamaha Image
Performance valve set seadoo - yamaha
hoogwaardige kleppensets zijn ontworpen om de betrouwbaarheid en prestaties te verbeteren in high-boost supercharged en turbocharged motoren.
Op aanvraag
Retainer kit Seadoo + bouten Image
Retainer kit Seadoo + bouten
Valve Retainer Upgrade Kit verhoogt de betrouwbaarheid van uw motor door de kans op klepspeling bij hoge toerentallen te verkleinen. Inclusief 12 lichtgewicht, nauwkeurig bewerkte titanium klephouders.
Op aanvraag
Valve train upgrade kit yamaha Image
Valve train upgrade kit yamaha
Valve Train Upgrade Kits verhogen de betrouwbaarheid van uw gemodificeerde motor door de kans op klep zweven bij hoge toerentallen te verminderen. Inclusief lichtgewicht, nauwkeurig bewerkte titanium klephouders, raceklepveren en basisringen.
Op aanvraag
Race nokkenas Image
Race nokkenas
precisiegeslepen racenokkenas levert een serieuze winst in pk's en koppel met zijn geoptimaliseerde kleplichtprofiel. Billet stalen constructie zorgt voor superieure sterkte en torsiestabiliteit.
Op aanvraag
CP billet piston kit seadoo & yamaha Image
CP billet piston kit seadoo & yamaha
CP Carrillo gesmede racezuigers leveren maximale betrouwbaarheid en prestaties in high-boost supercharged & turbo-toepassingen. Zeer sterke zuigerkits die individueel verkocht worden.
Op aanvraag
Carrillo drijfstangen Image
Carrillo drijfstangen
lichtgewicht drijfstangen verbeteren de betrouwbaarheid en prestaties van waterscootermotoren met turbocompressor en supercharger. Deze zijn vervaardigd volgens onze specificaties door Carrillo Industries, zijn gesmeed uit een ultrasterke legering en hebben een vermogen van meer dan 500 pk. Uniek H-beam-ontwerp is aanzienlijk sterker en lichter dan OEM-apparatuur, waardoor uw motor sneller kan toeren maken en kan voldoen aan de zware eisen van toepassingen met hoge boost.
Op aanvraag
RIVA/DARTON YAMAHA SHO/SVHO 1.8L PRO-SERIES CYLINDER SLEEVES Image
RIVA/DARTON YAMAHA SHO/SVHO 1.8L PRO-SERIES CYLINDER SLEEVES
Ons nieuwe hulssysteem is de ultieme basis voor uw krachtige motor. Deze sleeves zijn speciaal ontworpen voor de Yamaha SVHO-motor door Darton Sleeves, de leider op het gebied van racing sleeve-technologie. Innovatief 'Flat-Lock' flensontwerp vergrendelt de hulzen op hun plaats door het verstevigingsblok en de koppakking te beschermen.
Op aanvraag
RIVA PRO-SERIES FLYWHEEL BOLT KIT Image
RIVA PRO-SERIES FLYWHEEL BOLT KIT
De RIVA Flywheel Bolt Upgrade Kit is een zeer sterke boutkit die OEM vliegwielbouten direct vervangt die gevoelig zijn voor afschuiving op gemodificeerde Sea-Doo 1503/1630 & Yamaha 1.8 liter motoren. Superieure materialen en ontwerp verbeteren de duurzaamheid onder zware omstandigheden. Een essentiële upgrade voor betrouwbare prestaties! Wordt verkocht als set van 6.
Op aanvraag
Worx billet coupler Yamaha Image
Worx billet coupler Yamaha
Deze versterkte coupler zorgt ervoor dat de kracht die de motor krijgt bij het opvoeren goed wordt overgebracht naar de ass en niet breekt tijdens hoge toerentallen.
Op aanvraag
RIVA SEA-DOO PRO-SERIES WATERBOX Image
RIVA SEA-DOO PRO-SERIES WATERBOX
Pro-Series Waterbox levert meer pk's en prestaties door uitlaatrestrictie en tegendruk te verminderen. Onze waterbox is ontwikkeld op een stromingsbank en heeft afgeronde uitlaatbuizen en eindkappen voor een optimale uitlaatstroom. Zeer sterke aluminium constructie en precisielassen zullen tegenslag en oververhitting overleven. Gepoedercoat om corrosie te voorkomen. Inclusief gedetailleerde installatie-instructies.
Op aanvraag
RIVA YAMAHA 1.8L SVHO/SHO/HO PRO-SERIES WATERBOX Image
RIVA YAMAHA 1.8L SVHO/SHO/HO PRO-SERIES WATERBOX
Deze waterbox is ontwikkeld op onze Dyno en uitgebreid getest op het water en heeft afgeronde uitlaatbuizen en eindkappen voor een optimale uitlaatstroom. De unieke uitlaatplaat verhoogt het vermogen bij lage toerentallen en de trekkracht in het middenbereik van uw Yamaha waterscooter. Levert tot 15 pk op gemodificeerde motoren, samen met aanzienlijke koppelwinsten. De zeer sterke aluminium constructie overleeft backfires en meltdowns. Gepoedercoat om corrosie te voorkomen. Een must voor gemodificeerde motoren.
Op aanvraag
RIVA SEA-DOO SINGLE REAR EXHAUST KIT Image
RIVA SEA-DOO SINGLE REAR EXHAUST KIT
Achteruitlaatkit zal ervoor zorgen dat uw sea doo waterscooter opvalt in de massa! Deze kit levert prestaties en een geavanceerde stijl, terwijl het beperkende geluid onderdrukkingssysteem dat zich tussen de waterkast en de rompuitgang bevindt, kan worden verwijderd. Verbetert de motorprestaties door tegendruk en beperking te verminderen. Inclusief door gebogen aluminium uitlaatbuis die gepoedercoat is om corrosie te voorkomen, grote billet aluminium uitlaat door de romp, OEM-uitlaatblokkering en hoogwaardige siliconen koppelingen, samen met alle benodigde montage hardware en installatie
Op aanvraag
RIVA SEA-DOO DUAL REAR EXHAUST KIT Image
RIVA SEA-DOO DUAL REAR EXHAUST KIT
Het verbluffende auto-ontwerp van de Dual Rear Exhaust Kit zorgt ervoor dat uw seadoo zich onderscheidt van de massa. Deze kit levert prestaties en een geavanceerde stijl, terwijl het beperkende geluid onderdrukkingssysteem dat zich tussen de waterbox en de rompuitgang bevindt, kan worden verwijderd. Verbetert de motorprestaties door tegendruk en beperking te verminderen. Inclusief doorgebogen aluminium uitlaatbuizen die gepoedercoat zijn om corrosie te voorkomen, grote billet aluminium hull uitlaatopeningen, OEM uitlaatblokkering en hoogwaardige siliconen koppelingen samen met alle benodigde montagehardware en installatie-instructies.
Op aanvraag
RIVA YAMAHA REAR EXHAUST KIT Image
RIVA YAMAHA REAR EXHAUST KIT
achteruitlaatset voor de Yamaha waverunner levert prestaties en geavanceerde stijl. Maakt het verwijderen mogelijk van een beperkend geluidsonderdrukkingssysteem dat zich tussen de waterbox en de uitgang van de romp bevindt. Verbetert de motorprestaties door tegendruk en beperking te verminderen. Inclusief doorgebogen aluminium uitlaatbuis die gepoedercoat is om corrosie te voorkomen. OEM uitlaatuitlaatblokkering en hittebestendige siliconen koppelingen samen met alle benodigde montagehardware en installatie-instructies. Verkrijgbaar in zwart, blauw en rood geanodiseerd.
Op aanvraag
intake grates Seadoo alle modellen leverbaar Image
intake grates Seadoo alle modellen leverbaar
Top-Loader intake voor seadoo  heeft een uniek ontwerp dat spinnen en cavitatie van de propeller elimineert en tegelijkertijd verbeterde acceleratie met hogere topsnelheid levert. Diepe zijhekken verbeteren de stabiliteit en het rijgedrag. Duurzame zwarte racecoating beschermt tegen corrosie. (IJSBA Race Legal.)
Op aanvraag
intake grates Yamaha waverunners alle modellen leverbaar Image
intake grates Yamaha waverunners alle modellen leverbaar
Top-Loader intake voor seadoo  heeft een uniek ontwerp dat spinnen en cavitatie van de propeller elimineert en tegelijkertijd verbeterde acceleratie met hogere topsnelheid levert. Diepe zijhekken verbeteren de stabiliteit en het rijgedrag. Duurzame zwarte racecoating beschermt tegen corrosie. (IJSBA Race Legal.)
Op aanvraag
Wearring origineel seadoo spark Image
Wearring origineel seadoo spark
Originele versterkte wear ring voor sea doo spark modellen
Op aanvraag
Wearring voor sea doo versterkt Image
Wearring voor sea doo versterkt
Deze wear ring zorgt ervoor dat hij niet snel inslijt of breekt, zowel leverbaar voor de seadoo rxp / rxt / gtx /gti /spark / ........
Op aanvraag
Alu Wearring seadoo spark Image
Alu Wearring seadoo spark
100% roestvrijstalen slijtringen/waerring zijn de perfecte vervanging voor uw beschadigde originele plastic ring. Duurzaam roestvrij staal is bestand tegen vuilschade en zoutwatercorrosie. Biedt verhoogde duurzaamheid en prestaties door nauwkeurig machinaal bewerkte speling tussen wearring en propeller. Past op alle 2-up & 3-up Sea-Doo Spark-modellen.
Op aanvraag
Yamaha alu wearring Image
Yamaha alu wearring
Leverbaar voor alle yamaha  waverunner modellen.
Op aanvraag
Solas propeller seadoo Image
Solas propeller seadoo
Bij ons leverbaar Solas Concord propeller voor alle modellen seadoo waterscooter. Deze verhogen de low-end stuwkracht en top-end snelheid. Solas-propellers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een gepolijste naaf en een exclusief waterslot aan het naafuiteinde voor minder cavitatie. Leverbaar in diversen maten en pitches , zowel voor standaard machines als voor opgevoerde machines.
Op aanvraag
Twin propeller Seadoo Image
Twin propeller Seadoo
Deze dubbele impeller is speciaal ontworpen voor racetoepassingen De dubbele waaiertechnologie verhoogt de efficiëntie van de jetpomp drastisch en sluit aan op eentrapswaaier. Deze werd in de Solas-fabriek volgens specificaties afgesteld voor een hoger toerental.
Op aanvraag
Twin impeller Yamaha waverunner Image
Twin impeller Yamaha waverunner
Deze dubbele impeller is speciaal ontworpen voor racetoepassingen De dubbele waaiertechnologie verhoogt de efficiëntie van de jetpomp drastisch en sluit aan op eentrapswaaier. Deze werd in de Solas-fabriek volgens specificaties afgesteld voor een hoger toerental.
Op aanvraag
Impeller voor alle modellen Yamaha waverunner Image
Impeller voor alle modellen Yamaha waverunner
Bij ons leverbaar Solas propeller voor alle modellen Yamaha waverunners. Deze verhogen de low-end stuwkracht en top-end snelheid. Solas-propellers zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een gepolijste naaf en een exclusief waterslot aan het naafuiteinde voor minder cavitatie.   Leverbaar in diversen mate en pitches , zowel voor standaard machines als voor opgevoerde machines.
Op aanvraag

Binnenkort meer onderdelen beschikbaar!

Meer weten over chiptuning? Kom eens langs!

Je bent dagelijks van harte welkom in onze showroom
of maak met mij een afspraak!