Stickers & Wraps

Je jetski laten bestickeren is écht in. De stickers dienen als bescherming en zijn tegelijk reclamedrager voor een logo, een racenummer of wat dan ook. Bovendien geven ze je jetski een blitse uitstraling. In wedstrijden zijn ze intussen al een heuse trend.

Bij Jetskicentrum gebruiken we hiervoor een dikke 3M folie van zo’n 2 mm dik waarop een extra transparante laag komt die de Uv-stralen tegenhoudt, dit in tegenstelling tot andere bedrijven die zich vaak beperken tot een flinterdunne folie. Je hebt keuze uit veel kleuren en vanaf nu zijn er zelfs fluorkleuren verkrijgbaar.

Hoe gaat bestickering in zijn werk?

Ofwel heb je je eigen ontwerp ofwel kan je kiezen uit onze voorbeelden. Aangepast aan het model van jouw jetski, tekent onze designer je ontwerp op maat op de pc uit. Nadien worden de stickers op de daartoe bestemde plek op je jetski gekleefd.

Omdat we beschikken over mallen van de verschillende onderdelen van veel modellen van jetski’s, kunnen we garanderen dat de stickers de juiste maat hebben en perfect aansluiten voor een optimaal resultaat.

Hoe snel zijn de stickers klaar?

Eens je het ontwerp hebt gekozen, vergt het maar een drietal dagen eer de stickers op je jetski kleven.
Kom gerust langs en doe inspiratie op uit tal van voorbeelden.

Ook op zoek naar een jetski? Kom eens langs!

Je bent dagelijks van harte welkom in onze showroom
of maak met mij een afspraak!